Thursday, November 8, 2012

Jänku-Jussi numbrivihiku testkasutaja Triinu-Liis


Mulle meeldib Jänku-Jussi Numbrivihik väga. Põhjus võib olla oleks siis see, et Numbrivihikus on väga vahvad ja lõbusad illustratsioonid. Neid on väga lõbus värvida ja ise nende piltide juurde jutte mõelda. Väiksematele (väiksemaltele kui mina :) ...) on Numbrivihikus tehted, mida saab lahendada. Minu jaoks on ju 1+1 tehe väga lihtne :D Samuti mis on minu arvates Numbrivihikus hea, on see, et laste jaoks on sinna tehtud numbrid. Need hallid, mida saab uuesti üle kirjutada. Nii on võimalus hästi kiiresti numbrid pähe ja selgeks saada :). Ka meeldivad mulle, et Numbrivihikus räägitakse/kirjutatakse muudest asjadest ka mitte ainult numbritest. "Asjade" all ma mõtlen kolmnurkasid, suurem ja väiksem või võrdne ja kella saab natuke ka õppida ;) Tähevihiku ja tähekaardid kingin ka oma tädipojale, kes on 4 aastane. Kindlasti kavatsen talle kinkida ka numbrivihiku ja võib olla ka numbrikaardid ;)"
Triinu-Liis, 11. a, õpilane
Vaata numbrivihiku videotutvustust:

Vaata numbritoodete kohta: http://www.jankujuss.ee/2012/08/janku-jussi-numbriraamat-numbrivihik.html

No comments: